Filter:

Tips
Bij het zetten van koffie zijn er meerdere factoren van invloed op de smaak. Veel mensen zijn zich daar niet van bewust en kunnen de smaak in het kopje daarom vaak nog stukken verbeteren. Water speelt een belangrijke rol bij koffie, of het nu een filterkoffie machine of een volautomatische espresso machine betreft. Maar wat is nu precies de invloed van de watertemperatuur?
Tips
Deze factoren hebben daar allemaal invloed op; de een meer dan de ander!
Recept
Vind jij een cappuccino te veel melk en te weinig koffie, probeer dan eens de Cortado, Anna’s favoriet! Het verschil met bijvoorbeeld de espresso macchiato, de Cortado is romiger doordat de melk 50/50 en goed vermengd is met de espresso.
eek premie
De eek premie hebben de afgelopen 3 jaar in verschillende duurzame energieprojecten geïnvesteerd.
Recept
Iedereen kent de Cappuccino wel, maar ken je ook haar krachtige broer, de Flat White? Dit moet je echt proberen!
Nieuws
Koffie moet voor iedereen lekker moet zijn en dat is dan ook precies de reden dat wij deze nieuwe machine lijn van Yunio in ons assortiment hebben opgenomen. Machines die de koffiebonen vers malen en talloze mogelijkheden hebben in receptuur.
Nieuws, Product updates
Bij eek zijn we gek op mooie koffie varianten met bijzondere verhalen. Deze specialty coffee heeft een cuppingscore van 84 punten en komt rechtstreeks van coöperatie Capricornio.
Recept
Het recept om lekker koel te blijven deze warme dagen… Affogato, een Italiaanse romige ijskoffie klassieker
Nieuws
We staan vermeld in deze blog van ‘Voor de wereld van morgen’. Je hebt tegenwoordig gelukkig al keuze in welke duurzame koffie het beste bij jou past.