fbpx

Professionele espresso machine voor op kantoor

Professionele espresso machine voor op kantoor.

Wie wil er nu geen lekkere koffie op kantoor? Beetje domme vraag natuurlijk, maar er zijn toch echt nog heel veel bedrijven die geen lekkere koffie op kantoor aanbieden. Vaak nog kijken bedrijven naar koffie als een kostenpost en mag de facilitair manager de koffie inkopen. En die doet dat meestal niet met de nadruk op smaak en beleving.

 

Aangezien wij bij eek voor kwaliteit gaan, kiezen wij ook voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Koffie moet voor iedereen lekker moet zijn en dat is dan ook precies de reden dat wij deze nieuwe machine lijn van Yunio in ons assortiment hebben opgenomen. Machines die de koffiebonen vers malen in combinatie met verse melk voor de lekkerste Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White.

 

De Yunio X41 met een adviesprijs van €2.955 is bij ons bijvoorbeeld al verkrijgbaar met 20% korting in combinatie met de afname van eek koffie. Naast de Yunio machine lijn hebben we Franke machines voor de grootste koffie gebruikers zoals tankstations en evenementen locaties.

 

Wil je meer weten over onze zakelijke en professionele oplossingen, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: hello@eekcoffee.com