fbpx

Klachten

Bij eek draait alles om positieve impact. Mocht je toch een iets minder positieve ervaring hebben met onze service of producten, dan horen wij dit graag. Je kunt jouw klacht mailen naar hello@eekcoffee.com. Wij doen er alles aan om je binnen 48 uur te voorzien van een antwoord en streven altijd naar een goede oplossing in samenwerking met de klant.

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hello@eekcoffee.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% korting op je volgende bestelling!