fbpx

eek coffee voor

Kantoor

Horeca

Retail

Ben je op zoek naar een koffieleverancier voor kantoor of in je horeca-onderneming, of zoek je een nieuw merk voor je winkel of groothandel? Wij leveren premium kwaliteit koffie met een echt goed verhaal, ook B2B. Hiermee haal je misschien wel het beste visitekaartje voor jouw business in huis. Naast koffiebonen hebben we voor kantoren en horecazaken mooie machines in ons assortiment. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden van eek koffie zakelijk, of neem direct contact met ons op. 

écht een goed verhaal

Goede inkoopvoorwaarden

Altijd vers gebrand

Kantoor

De koffiemachine op kantoor is meer dan enkel een plek om koffie te halen. Hier wordt het weekend doorgesproken, officieuze vergaderingen belegd en de laatste roddels gedeeld. Koffie heeft een sociale functie op het werk, zoveel is zeker.

Góede koffie en een goede koffiemachine op het werk versterken dit effect. Het zorgt voor een positieve werksfeer en het verhoogt de productiviteit van je medewerkers.

En dan is er nog goede koffie met óók nog een goed verhaal. Een visitekaartje voor je klanten en een duidelijk gebaar naar je werknemers. eek coffee is goede koffie met een goed verhaal en met goede professionele koffiemachines. Helemaal goed, en met een positieve impact. 

Horeca

Als horeca-ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk goede koffie is voor jouw gasten. Of je nu een restaurant, lunchroom of koffiebar hebt, en of het nu gaat om espresso, cappuccino of een latte machiato, de constante kwaliteit van elk bakje koffie is van groot belang. Goede koffie en een goede, betrouwbare en gebruiksvriendelijke koffiemachine, daarmee maak jij het verschil. Maar, ook het verhaal achter de koffie die je schenkt wordt steeds belangrijker. Voor je gasten, maar zeker ook voor jou als ondernemer. Met eek koffie zakelijk ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig kopje koffie met een onderscheidend en duurzaam verhaal. Zodat de koffie in jouw horeca zaak alleen maar positieve impact heeft. 

Retail

Ben jij voor je winkel of groothandel in levensmiddelen nog op zoek naar een goed en duurzaam koffiemerk? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag over de vele mogelijkheden van eek koffie zakelijk. Samen nog meer positieve impact maken, daar gaan we voor! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% korting op je volgende bestelling!