fbpx

Ben je op zoek naar een koffieleverancier voor jouw kantoor en zoek je naar een duurzame leverancier? Wij leveren premium kwaliteit koffie met een echt goed verhaal, klimaat positief. Hiermee haal je misschien wel het beste visitekaartje voor jouw business in huis. Naast koffiebonen hebben we voor kantoren mooie machines in ons assortiment. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op. 

Kantoor

De koffiemachine op kantoor is meer dan enkel een plek om koffie te halen. Hier wordt het weekend doorgesproken, officieuze vergaderingen belegd en de laatste roddels gedeeld. Koffie heeft een sociale functie op het werk, zoveel is zeker.

Góede koffie en een goede koffiemachine op het werk versterken dit effect. Het zorgt voor een positieve werksfeer en het verhoogt de productiviteit van je medewerkers.

En dan is er nog goede koffie met óók nog een goed verhaal. Een visitekaartje voor je klanten en een duidelijk gebaar naar je werknemers. eek coffee is goede koffie met een goed verhaal en met goede professionele koffiemachines. Helemaal goed, en met een positieve impact. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% korting op je volgende bestelling!